24 de octubre de 2017
24.10.2017
40 Años
40 Años
CICLISME

Manresa amplia l'oferta esportiva amb un circuit de ciclisme a la zona del Congost

Paral·lelament neix l'Escola de Ciclisme de Manresa amparada per l'EC Manresà, l'ajuntament i la Federació Catalana

24.10.2017 | 14:35
Vilajosana, Serracanta, Bochaca, Molina, Catllà i Jufré.

D´un camp de beisbol a un circuit de ciclisme. Aquesta és la transformació d´un dels espais de la zona esportiva del Congost. Així, la capital del Bages creix en la seva oferta esportiva amb el naixement de l´Escola de Ciclisme de Manresa, impulsada per l´Esport Ciclista Manresà, amb la col·laboració d´altres entitats de la ciutat i sobretot de l´ajuntament.

Aquest nou projecte està adreçat a nens i joves de 4 a 14 anys que vulguin iniciar-se, formar-se i practicar el ciclisme. L´antic camp de beisbol del Congost, ara circuit de ciclisme, és un terreny tancat de 8.265 m2, ideal per a les noves activitats que s´hi volen fer, amb l´homologació de la Federació Catalana de ciclisme.

Avui s'ha fet la presentació ´in situ´ amb la presència del president de la Federació Catalana de ciclisme Josep Bochaca, la tècnica de la pròpia federació, l´exolímpica Marta Vilajosana, el regidor d´esports de l´ajuntament Jordi Serracanta, el president i vicepresidents de l´EC Manresà, Ferran Molina i Sebastià Catllà, respectivament, i qui portarà la direcció de l´escola (amb els corresponents monitors), l´exciclista professional Josep Jufré.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema