Segona derrota consecutiva del Berga com a local en només quatre dies. Com diumenge davant el Ripollet, els deixebles de Joan Prat van exhibir un millor joc que el seu rival, però dues accions puntuals, en aquesta ocasió un penal inevitable i una errada arbitral, van condemnar els blanc-i-vermells a una dolorosa derrota.

El Berga va afrontar el matx amb intensitat i va prendre de seguida la iniciativa ofensiva davant d'un adversari que va optar per replegar-se a l'espera de tenir oportunitats al contracop. La bona tasca de la defensa vallesana a l'hora de tancar les línies de passada interiors i una badada defensiva local van obligar Carreras a tallar un contracop mortal amb un penal indiscutible (minut 17). Alexis García va transformar-lo.

L'adversitat va esperonar encara més les ànsies atacants d'un Berga que aconseguiria empatar abans del descans. Noguera, amb una rematada arran de pal, i Torner ja havien avisat Napuri. Finalment, va ser Agus qui va afusellar-lo amb un xut creuat a mitja alçada, que certificava l'empat.

La segona meitat va discórrer per paràmetres similars als de la primera. Els berguedans tenien l'esfèrica i miraven de crear joc davant un rival còmode amb la seva estratègia conservadora. L'eficàcia de la defensa vallesana va propiciar que les opcions de gol fossin escadusseres. I Caicedo va malbaratar la millor en optar per retallar a dos defenses, en rebre en excel·lent disposició de xut.

La fatalitat va arribar cinc minuts abans del final. Contracop visitant i Jalal Kasmi comet una clara falta sobre Carrera que l'àrbitre no veu. El davanter va aprofitar l'avinentesa per afusellar Peralta. Amb 1 a 2, Rafa Zafra va estavellar a la base del pal l'opció de sumar almenys un punt.