Berga i Gironella van fer taules en un dels derbis més vibrants del Berguedà. El visitants van començar molt bé en els primers minuts però van topar davant d'un equip local que va saber sobreposar-se per empatar a la represa.

Els jugadors entrenats per Ponti van saltar damunt la gespa amb una forta intensitat i gràcies a una gran concentració van ser capaços d'aprofitar dues errades defensives del Berga per marcar dos gols en els primers vint minuts del partit. Santmartí va obrir la llauna al minut 18 i tres minuts més tard Ragués, de falta directa, posaven el 0-2 en el marcador.

Deu minuts més tard els homes de Joan Prat van aconseguir retallar distàncies i posar-se de nou dins del partit gràcies a un bon gol de Sala. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa l'entrenador del Berga va fer canvis tàctics per intentar empatar. Els locals van començar a portar la iniciativa i al minut 68 va arribar el gran gol de la tarda. Bertrans va engaltar un xut potent a tres quarts de camp per superar al porter visitant Chiscu i deixar el definitiu 2-2 en el marcador.