El nou Baskonia de Pedro Martínez va fer avergonyir ahir un Reial Madrid que acumula la tercera derrota seguida a Europa i també en totes les competicions. Els blancs van ser una joguina a mans basques i els vitorians van vèncer per un concloent 105-75, en un partit que ja va quedar decidit en el primer quart.

L'equip local va sortir amb molta força i després de deu minuts ja vencia per 36-17. Tot i que el conjunt de Pablo Laso va provar de reaccionar, no va aconseguir vèncer en cap parcial i la diferència va créixer fins als trenta punts finals. Cinc vitorians van passar dels deu punts, entre els quals van destacar els 15 de Beaubois. A la banda blanca, Doncic en va fer 18.

L'altre equip de la lliga Endesa que jugava ahir, l'Unicaja, va caure a la pròrroga per 83-85. McCallum va salvar la derrota en els 40 minuts i semblava que faria el mateix al temps suplementari, però Ulanovas va donar el bàsquet decisiu al Zalgiris. També Panathinaikos, 93-Khimki, 65 i Maccabi, 72-Anadolu Efes, 92.