El Complex Vell Congost, el Nou Congost i el pavelló del Pujolet seran els escenaris dels diferents campionats, que començaran a les deu del matí i duraran fins a les sis de la tarda, en algun cas com el de les proves d'handbol. Els aficionats dels diversos esports i de les 22 entitats participants es podran distribuir per les diferents instal·lacions.

L'hoquei, al Pujolet

L'hoquei interior és una activitat totalment adaptada a les persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest Campionat de Catalu-nya hi hauria 60 jugadors de sis equips, el TEB, el GSIS Barcanova de Barcelona, al Sant Tomàs Parmo de Vic, el Flor de Maig de Cerdanyola, el Vilar Patí Malgrat i el Club Hoquei Ripollet, un nou club que arriba a aquesta especialitat. Els partits del matí seran entre les 10 i les 14.30 hores i a la tarda de les 15.45 a les 17.15 hores. Sebastiana Baeta, del Club del Vilar, serà l'esportista que farà la prova adaptada.

L'handbol, al Nou Congost

L'habitual casa de l'ICL Manresa acollirà vuit equips que competiran en la modalitat d'handbol entre les 10 del matí i la 1 del migdia, en primer torn, i entre les 3 i les 6 de la tarda, en segon. Les vuit formacions tindran vuitanta esportistes pertanyents a l'Acidh de Barcelona, als Dragons, l'Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú i el Solc Negre de Ripoll, que participaran en el grup 1, i el Teb de Barcelona, el Solc Taronja de Tarragona, el Bellissens de Reus i els Linces, que seran al grup 2. A dos quarts de set de la tarda es farà l'entrega de guardons.

La gimnàstica, al Vell Congost

Finalment, una cinquantena d'esportistes participaran en les proves de gimnàstica artística i rítmica que començaran a les 10 del matí al Complex del Vell Congost, a l'espai Andreu Vivó. La sessió del matí durarà fins a les 13.45 hores i la de la tarda començarà a les 15.15 hores i durarà fins a les sis de la tarda. Hi haurà els lliuraments de premis a les 11.15, a les 12, a les 16.35 i a les 17.50 hores. Entre els clubs participants hi haurà l'Egiba, que exercirà d'amfitrió, l'Associació Voluntaris La Caixa Volcall de Lleida, el Prodis de Terrassa, l'Associació Esportiva Catalònia de Ripollet, la Fundació Finestrelles d'Esplugues de Llobregat, el Club Esportiu Estel de Balaguer i l'Escola Esportiva ACELL de Barcelona. Es tracta de la 23a edició dels Campionats de Catalunya d'aquestes dues especialitats.