Els atletes de l'Avinent CA Manresa i CA Igualada Petromiralles/Dental Igualada van tenir una destacada actuació en el Cros Ciutat de Mataró, puntuable per al Gran Premi Català i per formar les seleccions catalanes.

En el cas dels manresans, Miqui Riera va ser segon en la cursa cadet i la juvenil Bethelhem Manzano va ocupar la tercera plaça juvenil; també van tenir una bona actuació Arnau López, vuitè entre els júniors, i Carlota Soler, novena en categoria cadet.

La representació del CAI va ser molt nombrosa (32 corredors). Individualment, victòria de Carla Bisbal en infantils, categoria en la qual Núria Moix fou quarta, Aina Eberle 8a, Andrea Gil 10a, Aya Boulbayem 12a, Júlia Oliveras 13a i Mar Buchaca 14a, posicions que van servir al CAI per guanyar per equips. Les cadets van ser terceres amb Júlia Solé 10a, Francina Massagué 16a, Judit Navarro 24a, Marcel·la Solé 26a, Avril Durán 40a, Mariona Rodríguez 41a i Cloe López 48a. Els infantils masculins també van ser tercers amb Nil Gómez 12è, Nil Cabello 14è, Oriol Alonso 16è i Hamza Zeroual 19è; entre les alevins, Martina Llorach 6a; en benjamins femenins, Ingrid Díaz-Guerra 10a, Laia Cerro 21a, Berta Márquez 43a i Erin Conesa 46a; en cadets masculins, Jan Bisbal 23è; en alevins masculins, Nico Valle 23è; en benjamins masculins, Guillem Llorach 44è.

Pel que fa a categories superiors, igualment del CAI, Riduan Boulbayem va ser tercer juvenil i Sergi Santamaria 8è; en júnior femení, Maria Súria 5a i Iman Beloua 6a; en juvenil femení, Carla Alemany 8a; en promesa femení, Marta Llagostera 5a.