El Bayern es va consolidar com a líder de la Bundeslliga en vèncer per 3-0 l'Augsburg, amb una diana del xilè Arturo Vidal, que va obrir el marcador al minut 31, i dues del polonès Robert Lewandowski, als minuts 38 i 49 respectivament. Amb aquest resultat, els bavaresos, que van dominar el partit des del principi, van augmentar a sis punts el seu avantatge respecte el segon classificat, el Rasen Ballsport Leipzig, que va empatar a dos al complicat camp del Bayer Leverkusen. Leon Bailey i Kevin Volland van marcar pel conjunt local, mentre que Timo Werner i Emil Forsberg (ambdós des del punt de penal) ho van fer pel visitant. Els altres resultats de la jornada d'ahir van ser: Hoffenheim 1-1 Eintracht Frankfurt, Mainz 1-0 Colònia, Wolfsburg 3-1 Friburg i Hertha Berlín 2-4 Borussia Mönchengladbach.