El Reial Madrid va recuperar anit la seva capacitat golejadora i va passar per sobre del dèbil Apoel a Nicòsia. Un triomf, amb sis gols, que va servir per segellar el seu accés als vuitens de final de la Lliga de Campions com a segon del grup H de manera matemàtica. La remuntada del Tottenham al camp del Borussia Dormunt va atorgar el primer lloc del grup de manera definitiva als londinencs i va impedir que els blancs pugnin pel liderat en l'última jornada.

A més de sumar tres punts i segellar el bitllet per a la següent ronda, el Madrid va sumar anit una dosi extra de confiança amb una golejada davant un rival molt modest que a la mitja part ja havien encaixar quatre gols.

La falta de gol de l'equip de Zinedine Zidane va desaparèixer amb la visita al modest Apoel. Karim Benzema i Cristiano Ronaldo, sense punteria en els últims partits, van marcar dues dianes cada un en una nit en què Luka Modric va obrir el marcador. I també es va sumar a la festa el central Nacho, en marcar a la sortida d'un córner.

Coneixedor de la debilitat del rival, Zinedine Zidane va posar sobre la gespa un equip ofensiu, sense Casemiro en la posició de pivot defensiu. El tècnic francès va confiar en un mig del camp més creatiu, amb Modric, Kroos i Isco, i va situar Lucas Vázquez com a acompanyant de Benzema i Cristiano, que van revifar.

Però els jugadors que van portar durant més minuts el pes de l'atac van ser els dos laterals madridistes, Carvajal i Marcelo, molt ofensiu. Un partit molt plàcid per al Madrid però en què Cristiano Ronaldo va trigar a marcar. Els dos gols del portuguès, neguitós per foradar la porteria rival davant la seva sequera a la lliga, no van arribar fins a la segona meitat, quan l'Apoel ja estava grogui pel 0-4 encaixat al primer temps.