El partit que es va viure anit entre l'Espanyol i el Getafe al RCDE Stadium no va ser el millor de la temporada, però la inspiració de Gerard, que va marcar en el minut 55, va desencallar un duel gris i va permetre a l'amfitrió escalar llocs a la classificació, a més de trencar la seva ratxa de dues derrotes.

El Getafe, que havia encadenat quatre jornades sense perdre, no van arrencar amb l'ímpetu habitual. Va poder trencar el partit després d'un error al centre del camp dels locals, però al marge d'aquest episodi amb prou feines van inquietar a Pau López. Molina i Ángel gairebé ni van aparèixer.

Al minut 7 Aaron va obligar a lluir-se al porter visitant. I l'atenció seguia a la porteria del Getafe, amb un cop de cap d'Hermoso que va acabar al travesser i un gol anul·lat per fora de joc de Gerard. I poc després, Piatti estava a punt de marcar en pròpia porteria per al conjunt madrileny, que tenia problemes per sobreposar-se al ritme de l'amfitrió.

Tot i això, al minut 23 va arribar la millor ocasió del partit dels visitants: David López va fallar en una passada enrere i va cedir la pilota a Ángel, que va culminar la seva cursa amb una passada a Molina. El gol semblava cantat, però entre Víctor Sánchez i David López, sota la porteria, van salvar el 0-1 per al Getafe.

A la segona meitat, els de Quique Sánchez Flores van sortir més revolucionats que el Getafe i es van endur un premi als deu minuts: Piatti va centrar una falta des de la dreta i Gerard Moreno va tocar subtilment la pilota amb el peu esquerre per marcar.

Després, els visitants van buscar el gol de l'empat, però la defensa local estava ben posicionada. I el Getafe es limitava a intentar algun tir aïllat des de fora de l'àrea. L'Espanyol, mentrestant, no es conformava amb el resultat, però no hi va haver grans notícies en el tram final del partit.