El capità del València Basket, el santpedorenc Rafa Martínez, reapareix aquesta nit en el partit que el campió de lliga disputarà a la Font de Sant Lluís contra l'Olympiacos corresponent a la desena jornada de l'Eurolliga. El bagenc no va poder actuar a la pista del Brose, la setmana passada, per culpa d'un virus estomacal i vol ser important en un duel que els taronja han de guanyar després de tres desfetes consecutives a la competició europea.

Abans del partit, Martínez va confiar en fer un joc alegre, ja que els grecs «són un equip que no anota gaire, la qual cosa parla bé de la seva defensa. Hem de pensar en nosaltres i trencar-los amb algunes transicions i contraatacs, fet que requereix defensar bé».

El duel de València serà a les 20.30 hores, el mateix horari que el Baskonia-Fenerbahçe al Buesa Arena. El conjunt de Pedro Martínez es troba en un gran moment de forma i disposat a fer tot el possible per batre el campió d'Europa. De tota manera, els bascos tenen les baixes de Diop, Garino i McRae, a més del dubte del letó Timma. Demà juguen els altres equips de l'ACB. El Barça visitarà el CSKA de Moscou, l'Unicaja, el camp del Panathinaikos i el Reial Madrid rep l'Estrella Roja.