L'Espanyol va evitar l'eliminació de la Copa del Rei a mans d'un equip de Segona Divisió, com li va passar l'any passat amb l'Alcorcón, impulsat per una errada gar-rafal del col·legiat Iglesias Villanueva, el mateix que no va veure el gol de Messi a Mestalla, i també per una bona segona meitat arran del 2-1 de Granero.

Els blanc-i-blaus van fer una primera part molt dolenta i el Tenerife va avançar-se en el marcador amb una anotació de Bryan Acosta al minut 10. Aquest resultat, unit a l'empat a zero de l'anada, obligava els blanc-i-blaus a fer dos gols i un va arribar per un penal indicat per mans de Jorge Sáenz quan l'acció va passar un metre i mig fora de l'àrea. Gerard Moreno va transformar el tir.

A la represa, l'Espanyol va dominar més i Granero va avançar-lo amb un extraordinari xut des de fora de l'àrea. Tot i que els locals no van patir gaire, van encaixar un córner a l'últim minut, però el Tenerife no el va aprofitar i una mala passada va propiciar el 3-1 de Sergio García a passada de Marc Navarro. El gol final de Juan Carlos ja no va servir de res.