La Portugal de Cristiano Ronaldo, l'Iran de Carlos Queiroz i el Marroc de Achraf Hakimi, són els rivals d'Espanya en el Grup B, de la fase de grups del Mundial de Rússia 2018, segons ha determinat el sorteig.

La selecció de Julen Lopetegui debutarà davant Portugal, el 15 de juny, a l'estadi de Socchi. El segon partit el jugarà Espanya enfront de l'Iran, a Kazan, el 20 de juny; i tancarà el grup contra el Marroc, el 25 de juny, a Kaliningrad.

El Palau del Kremlin ha acollit aquest divendres l'esperat sorteig del Mundial de Rússia 2018. Del sorteig ha sortit el partit inaugural del Campionat del Món de futbol: Rússia - Aràbia Saudita. La trobada, el primer del grup A, es disputarà a l'estadi Luzhniki de Moscou, on també es jugarà la final, el diumenge 15 de juliol.

Calendario fase de grupos Mundial 2018

Infogram

Vladímir Putin, ha donat avui la benvinguda als convidats a la cerimònia del sorteig del Mundial de Rússia 2018. "Desitjo sort als 32 equips i convido als seus aficionats més fidels a venir a Rússia. Ens veiem el 2018", va dir a l'escenari en obrir l'acte, acompanyat pel president de la FIFA, Gianni Infantino.

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha presidit una cerimònia que ha arrencat a les 16.00 hora peninsular i que compta amb la presència dels entrenadors dels 32 equips participants, amb l'excepció dels d'Uruguai i Austràlia.

Així ha quedat el sorteig del Mundial de Rússia 2018: