El Barça Lassa va resistir durant 35 minuts els intents constants del CSKA de Moscou d'escapar-se en el marcador, i quan semblava que ja el tenia controlat, amb un empat a 75 en el marcador, va rebre un parcial de 13-0 que va posar fi a les seves possibilitats. Els blaugrana, amb un joc coral, van estar a punt d'equilibrar el seu compte de victòries i derrotes després d'un nefast inici del torneig, però l'encert final de Higgins, de Colo i Hines va fer que el triomf es quedés a casa.

El Barça va arribar a manar en el primer quart (15-18) amb l'encert del triumvirat format per Heurtel, Sanders i Moerman, però el CSKA va intentar una primera escapada abans de la mitja part (43-37) matisada al descans. A la represa, va seguir la igualtat, però Higgins i Clayburn van impulsar novament els moscovites a una màxima diferència de vuit punts (66-58). Amb penes i treballs, entre Koponen, Oriola, Hanga i Pressey van arribar a l'empat a 75, però aleshores l'atac es va col·lapsar i va caure la sisena derrota. Clayburn, amb 22 punts, va ser el màxim anotador del CSKA. Per la banda catalana, els millors van ser Seraphin i Heurtel, amb 11. Ara el Barça s'haurà d'enfrontar amb el Fenerbahçe i el Reial Madrid.

L'Estrella Roja pren Madrid

La gran sorpresa de la jornada, però, va ser la victòria de l'Estrella Roja a la pista del Reial Madrid (83-87), que suposa la cinquena derrota blanca a la competició. Els serbis van arribar a dominar de més de deu punts, però una reacció final local va situar el 83-84. Un triple de Pero Antic set segons abans del final va sentenciar. L'Unicaja també va perdre, en el seu cas per 82-71 a la pista del Panathinaikos, tot i els 16 punts de Nemanja Nedovic, amb la qual cosa va completar un ple de der-rotes dels cinc equips ACB, ja que el Baskonia i el València havien caigut a la seva pista el dia abans.