La Juventus va mostrar la seva candidatura al títol de lliga a Itàlia en derrotar el Nàpols, el líder de la competició, a domicili en el partit més interessant de la jornada, avançat pel compromís europeu de tots dos equips. El gol de l'exnapolità més odiat, Gonzalo Higuaín, al minut 13 de joc, en aprofitar una passada a l'espai del seu compatriota Dybala, va definir un duel que els locals van dominar territorialment però sense crear perill a la porteria de Buffon, excepte un xut creuat de Mertens a la segona meitat. El nou líder de la lliga serà l'Inter en cas que derroti el Chievo demà a la tarda.

Abans del duel entre els dos favorits, la Roma va derrotar l'SPAL per 3-1 i es consolida en la quarta posició de la classificació. L'expulsió del visitant Felipe al minut 9 va marcar un partit que van sentenciar Dzeko, Strootman i Pellegrini. Viviani va marcar el 3-1 final.