Un gol del francès Antoine Griezmann al minut 88 va culminar la remuntada de l'Atlètic de Madrid, que durant la primera mitja hora va ser desbordat per la Reial Societat, però va reaccionar a temps i es va endur una victòria que li permet retallar dos punts al líder, un Barça que només és sis punts per sobre.

Els jugadors dirigits per Diego Simeone es van mostrar bipolars. Van estar desconeguts fins al minut 29, quan Willian José va avançar els bascos des del punt de penal. A partir d'aquí, els matalassers van reaccionar i van començar a generar ocasions per mitjà de Correa, però no van poder evitar arribar a la mitja part de l'enfrontament un gol per darrere en el marcador.

En la segona meitat, els locals es van llançar a per la remuntada. Al minut 64, Saúl, que no estava fent un bon partit, es va treure de les botes una gran jugada en la qual va deixar enrere tres rivals i que va acabar amb l'empat de Filipe Luis. Això no era suficient per a l'Atlètic, que va seguir atacant i va trobar el premi dos minuts abans del final del temps reglamentari, quan Griezmann va fer el definitiu 2-1 i va fer entrar els madrilenys en la lluita pel títol.