El Sevilla segueix en la lluita per situar-se en posicions de Lliga de Campions després d'una nova victòria al seu estadi, en aquesta ocasió per 2-0 davant un Deportivo que amplia la seva mala ratxa dels últims temps contra el conjunt andalús i que no aconsegueix obrir forat respecte a les posicions de descens.

En la primera meitat, el marcador no es va moure fins al darrer minut, quan el davanter local Wissam Ben Yedder va avançar el seu equip. En el segon temps, el conjunt gallec va voler ser més protagonista i quan només es portaven cinc minuts jugats ja va tenir una primera ocasió important per empatar. Per la seva banda, l'equip andalús va fer un joc directe i va trobar més espais per augmentar l'avantatge. El matx anava avançant sense que es complissin els propòsits de cap dels dos equips, però l'1-0 deixava el duel obert fins que el va trencar el danès Michael Krohn-Dehli amb un fort xut des de lluny que va sorprendre el porter Rubén i va significar el 2-0 definitiu.