L'Eternam Manresa de Jordi Rozas segueix invicte i líder a la Segona Divisió B estatal després de superar el conjunt santcugatenc Olimpyc la Floresta. Un triomf que deixa els manresans a quatre punts del CCR Castelldefels, segon classificat.

La victòria del conjunt bagenc va arribar gràcies a una molt bona segona part, després d'un primer temps que no va començar del tot bé per als locals. Els blanc-i-vermells van sortir relaxats a la pista, amb poca actitud i perdent massa pilotes. Així va arribar el primer gol dels visitants al minut cinc. La reacció manresana va ser quasi instantánea, amb un gol de Corvo, però el joc seguia sense fluir.

Canvi d'actitud

Els homes de Rozas van ser capaços de capgirar el resultat abans del descans. Tot i això, les sensacions no van ser positives a la primera part. Ara bé, a la represa, la cosa va ser totalment diferent.

El pas pels vestuaris va esperonar els manresans, els quals van sortir amb una actitud totalment diferent de la primera part. D'aquesta manera, el conjunt local va imposar-se a la pista i es va fer amo i senyor del joc. Amb la fluïdesa que els caracteritza aquesta temporada, l'equip de Rozas va golejar els santcugatencs amb cinc gols a la segona part.

L'exhibició manresana va arribar en un dia en què els locals van trobar a faltar la intensitat del defensa Gordillo, que, tot i estar inscrit, no va poder disputar cap minut. Malgrat això, els bagencs van anul·lar l'atac del seu rival i la golejada podria haver estat superior si l'equip manresà no hagués provocat fins a cinc xuts al pal.

El proper rival del Manresa serà el Canet FS.