L'Igualada Hoquei Club es va endur una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Caldes, al qual es va imposar per un resultat final de 3-1. Els igualadins van anar de menys a més davant de l'equip més jove del campionat i al final van haver de patir per tancar el marcador favorable.

En els primers deu minuts de partit el Caldes va tenir bones oportunitats i va ser superior als locals. El porter igualadí Elagi Deitg va fer una bona actuació i això va compensar la fluixa defensa dels homes de Ferran López. A les grades de les Comes ja s'esperaven el pitjor, fins que Oriol Vives va activar l'equip arlequinat trencant el ritme amb el primer gol de la nit. La primera part va finalitzar amb les forces equilibrades, i si el marcador no es va moure més va ser gràcies a la bona actuació d'Elagi Deitg.

En la segona part el partit es va animar més, però sense tensions ni emocions fortes, els igualadins van poder imposar-se còmodament. Vives va repetir gol al minut 32 en superar per la banda dreta al porter Cesc Campor.

La pilota aturada continua sent una pedra al patí de l'Igualada. Roger Bars no va aconseguir el penal a favor dels locals i les faltes directes tampoc van donar rendiment. Per la seva banda, el Caldes sí que va aprofitar la pilota aturada per escurçar distàncies gràcies a un penal transformat per Ferran Rosas. Aquesta diana va esperonar els vallesans, que van anar a per totes, amb un atac molt dinàmic, perseguint el gol de l'empat i complicant les coses als arlequinats, que havien pausat el joc i van patir en els darrers minuts. Finalment, Roger Bars va aprofitar un contraatac per fer el tercer gol anoienc i així segellar un nou triomf a casa.

En la roda de premsa posterior al partit, el tècnic de l'Igualada, Ferran López, va valorar que «hem sigut més intel·ligents que no pas bons. L'equip ha fet una bona feina, en línies generals. Elagi Deitg està creixent en ambició, i això és bo per a l'equip».