José Mourinho i el seu Manchester United van assolir, ahir, un triomf de prestigi a l'Emirates Stadium davant de l'Arsenal (1 a 3), que permet als red devils pressionar el líder, el Manchester City del santpedorenc Josep Guardiola.

El United va avançar-se de seguida, quan només s'havien jugat 4 minuts, per mitjà de Luis Antonio Valencia. Set minuts després, Jesse Lingard ampliava l'avantatge dels de Mourinho. Amb 0 a 2 va arribar-se al descans. El francès Lacazette va reduir diferències tot just iniciar-se el segon període (minut 49), però Lingard, materialitzant el seu segon gol de la tarda, va sentenciar el matx establint l'1 a 3 al minut 63. L'expulsió de Paul Pogba (minut 74) no va posar en perill el triomf del United. Amb aquest triomf, els red devils sumen 35 punts i se situen a cinc del City, equip que avui rep el penúltim, l'assequible West Ham United.

També el tercer classificat, el Chelsea, va imposar-se amb certa solvència al Newcastle, amb el mateix marcador (3 a 1). Els londinencs van refer-se ben aviat del gol amb què Gayle (minut 12) havia donat avantatge als visitants. Eden Hazard (minut 21) i Álvaro Morata (minut 33) van segellar la remuntada abans del descans. Ja a les acaballes del partit (minut 74), Hazard va establir el resultat definitiu en transformar un penal.

El quart classificat, el Liverpool, va obtenir un triomf contundent a Brighton (1 a 5). Emre Can i Roberto Firmino van situar les bases de la victòria dels de Klopp al primer període. Als tres minuts de la represa Firmino va sentenciar el matx en marcar el 0 a 3.

Per la seva part, el Tottenham va sumar la quarta jornada sense guanyar en empatar a un a Watford. Christian Kabasale (minut 13) va donar avantatge als hornets, però Son Heung-min va reequilibrar el marcador (minut 25).

En contraposició, l'Everton va sumar el segon triomf en tres dies en vèncer el Huddersfield, 2 a 0, en el debut de Sam Allardyce a la banqueta toffee. El Leicester va superar per un ajustat 1 a 0 el sorprenent Burnley, mentre l'Stoke va guanyar el cuer Swansea (2 a 1). L'empat sense gols entre West Bromwich i Crystal Palace perjudica ambdós equips.