El Gipuzkoa va aconseguir anit, amb patiment, la seva quarta victòria de la temporada en derrotar 81-76 el Fuenlabrada. La gran actuació del pivot holandès Henk Norel va ser clau per al conjunt basc, que va frenar l'embranzida d'un Fuenlabrada que està empatat amb el Barça, el València i l'Obradoiro en la segona posició.

Els 20 punts de Popovic, els 16 de Rolands Smits i els 15 de Paco Cruz van ser insuficients per als visitants, que van tenir una escassa aportació de la resta de jugadors. En canvi, el Gipuzkoa, a més d'un gran Norel amb 18 puntos, va trobar la contribució del Swing, autor de 16 punts, de Chery, que en va fer 13, i d'Agbelese, amb 11.

També va aconseguir guanyar, però de manera més contundent, l'Iberostar Tenerife: la seva víctima va ser el cuer, el Betis (87-70). El partit va suposar el debut del tècnic grec Fotis Katsikaris a la banqueta del Canàries. I el seu millor jugador, de llarg, va ser el polonès Mateusz Ponitka, amb 19 punts i 29 de valoració. I el va acompanyar un gran Rodrigo San Miguel, amb 14 punts.

Avui es juga la resta de la jornada: el València del santpedorenc Rafa Martínez rep l'Andorra de Joan Peñarroya (12.30 h). A la mateixa hora, l'Obradoiro de l'espar-raguerí David Navarro visita el Baskonia. A la tarda, el Barça visita Saragossa (18h) i el Joventut, Màlaga (19 h).