Samuel Umtiti estarà dos mesos de baixa per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, segons va informar el Barça. El central francès va haver d'abandonar el camp a la segona part, després de notar una punxada en la part posterior de la cuixa. I les proves van confirmar l'abast de la lesió.

Entre altres partits, Umtiti es perdrà el derbi contra l'Espanyol i el clàssic contra el Madrid a la Lliga, com també els vuitens de final de la Copa del Rei. Una baixa important, ja que Mascherano continua de baixa i Valverde només disposa de dos centrals sans del primer equip: Piqué i Vermaelen.

A més, segons va desvelar ahir Catalunya Ràdio, Mascherno ja hauria anunciat al Barça la seva intenció d'abandonar el club a final de temporada, tot i que té contracte fins al 30 de juny del 2019.

La intenció del Barça de sondejar el mercat a la recerca de centrals, i que en l'actualitat Mascherano hagi quedat relegat a un segon pla davant la titularitat de Piqué i Umtiti, podrien haver portat l'argentí a voler abandonar el club. De fet, el diari Sport fins i tot assegurava que Mascherano buscava una sortida en aquest mercat d'hivern per arribar en forma al Mundial de l'estiu.

Ara mateix, Mascherano s'està recuperant de la lesió que es va fer en l'últim partit amistós amb l'Argentina, davant Nigèria. Fa dues setmanes se li va diagnosticar un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta que l'obligaria a estar un mes de baixa.