El València ha perdut l'oportunitat de col·locar-se a dos punts del Barça, amb una derrota davant el Getafe, que ha guanyat 1-0 gràcies a un gol de Markel Bergara després de jugar amb un futbolista menys des del minut 25 per l'expulsió de Mauro Arambarri.

Els de Marcelino García Toral van ser un equip gris, sense idees, apàtic. Només Dani Parejo, amb tres llançaments de falta que va salvar Vicente Guaita, va generar algun perill. La resta, semblava aliè a l'opció de retallar-li dos punts al Barça per consolidar-se com a aspirant al títol.

El Getafe, amb un jugador menys, fins i tot va arribar a dominar el xoc fins al descans. Fins i tot va disposar d'una clara oportunitat, amb un cop de cap de Jorge Molina a passada de Damián Suárez que va sortir per sobre del travesser quan el davanter estava sol davant de la porteria valencianista.

L'1-0 era justíssim. El Getafe, passés el que passés, ja havia complert de sobres. Pel València, totes les crítiques del món. Amb tot el que tenia en joc, i amb un jugador més durant moltíssim temps, no va ser capaç de generar gaire perill.

Els minuts van ser passant, el conjunt de Marcelino va assetjar sense cap la porteria del Getafe i no va poder amb un equip que es va posar el vestit de gesta per guanyar una trobada que tenia destinat a perdre. El globus del València es desinfla en un dia infaust i va perdre l'oportunitat d'acabar la jornada a dos punts del Barça.