El CN Minorisa va inaugurar el seu caseller de punts en el desplaçament a Girona. El partit era transcendental per a ambdós equips, perquè el que perdia es quedava més despenjat en la lluita per evitar els dos darrers llocs que porten a jugar la promoció de descens. Ara mateix, el CN Minorisa és penúltim amb dos punts i el GEiEG és cuer amb zero, i fins ara ha demostrat ser el conjunt més feble de la competició.

Els manresans són a tres punts del primer equip que marca la permanència, el CN Granollers B. Precisament, aquest conjunt serà el contrincant del CN Minorisa aquest vespre a la piscina manresana a 3/4 de 9 del vespre. En cas d'un nou triomf, la salvació de l'equip manresà a primera Catalana estaria més a prop. La categoria és liderada pel CN Rubí B amb deu punts, seguit del CN Badia amb nou.

Coneixedors de la importància del partit, els jugadors del CN Minorisa van sortir molt concentrats i van aconseguir establir un parcial d'1 a 4 en els primers vuit minuts de joc, i van deixar les coses ben encarades. Tot i això, els de Gaspar Ventura no es van confiar i van aconseguir un altre destacat marcador en el segon període, un 2 a 6; amb 3 a 10 es va arribar al descans.

Amb la feina feta i després del canvi de camp, el partit es va anivellar i van ser els locals els que, aprofitant les nombroses ocasions de gol fallades pels manresans, els que es va apuntar, a favor, el tercer quart per 2 a 1.

Amb sis gols d'avantatge a favor, el CN Minorisa va concedir un empat a tres gols en el darrer quart, de nou, amb moltes oportunitat fallades dels visitants.