05 de desembre de 2017
05.12.2017
40 Años
40 Años
GIMNÀSTICA

L'Egiba brilla amb un segon lloc en un torneig a Hamburg

Les gimnastes van acaparar diversos podis individuals a l'Stormarn-Cup

05.12.2017 | 07:32
Les gimnastes manresanes de l´Egiba amb els seus entrenadors, Miriam Font i Xavi Casimiro

L'equip de l'Egiba, format per Berta Franquesa, Andrea Carmona, Lorena Medina, Mar Palliso, Carla Font i Aina Solà, acompa-nyades per Berta Monteagudo, han tingut una actuació brillant a la primera edició de l'Stormarn-Cup, celebrada a Grosshansdorf, al costat d'Hamburg (Alemanya). En aquesta competició internacional, reservada a gimnastes de més de 12 anys, l'Egiba s'ha classificat en segona posició per equips amb tres gimnastes, Lorena Medina (1a), Andrea Carmona (2a) i Carla Font (3a) en el podi individual júnior. En aquest Stormarn Cup també hi han pres part equips de gimnastes de Finlàndia, Escòcia, Alemanya, Bèlgica i Holanda (un total de dotze).

En les finals per aparells, les representants de l'Egiba, entrenades per Xavi Casimiro i Miriam Font, van sumar fins a vuit medalles. Va sobresortir l'or aconseguit per Andrea Carmona en paral·leles i barra, a més a més de la plata en salt i terra; Lorena Medina va penjar-se la plata en paral·leles i el bronze en salt; Aina Solà, la plata en terra; i Mar Palliso, el bronze en terra.

Aquests resultats confirmen el bon moment de la gimnàstica artística femenina a casa nostra poques setmanes després de la classificació de l'Egiba per competir l'any que ve a la lliga de Primera Divisió. Creada recentment, la competició viurà a l'estiu la fase final al Nou Congost, amb les millors gimnastes estatals i algunes que puguin venir de l'estranger per reforçar els equips.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes