06 de desembre de 2017
06.12.2017
40 Años
40 Años
FUTBOL BASE

Les millors escoles catalanes de futbol són presents a la vuitena Nissan Cup

Es disputa avui divendres amb 32 equips prebenjamins, entre el Gimnàstic Parc i el municipal de Castellgalí

08.12.2017 | 07:50
El Gimnàstic i l´Espanyol, dos habituals en el torneig

Els futbolistes de 7 i 8 anys tenen aquest divendres l´oportunitat de jugar un gran torneig, la vuitena edició de la Nissan Cup que organitza el Gimnàstic de Manresa. Aquesta competició està dissenyada per a les formacions de categoria prebenjamí amb la participació d´algunes de les millors escoles catalanes de futbol base com són les del Barça o de l´Espanyol, sense menystenir la del Gimnàstic de Tarragona, del Jabac i Terrassa, del Sant Andreu, entre altres, i sobretot la del Gimnàstic de Manresa, que en aquesta ocasió participarà amb cinc equips de la categoria. En total seran 32 formacions dividides en vuit grups per a la fase prèvia.
La Nissan Cup es jugarà en dues seus, entre el Gimnàstic Parc i el camp municipal de Castellgalí. En les dues instal·lacions, a les 9 del matí començaran els partits de la fase classificatòria. A Manresa competiran els grup A, C E i G i a Castellgalí, el B, D, F i H.
A la tarda, des de 3/4 de 4, els equips classificats en les dues primers posicions de cada grup, jugaran la fase d´or al Gimnàstic Parc fins arribar a la final, programada per a les 19.20 h, amb dues parts de 12 minuts i amb l´entrega de trofeus a les 19.50 h. Els conjunts classificats en tercer i quart lloc a la prèvia disputaran la fase de plata a Castellgalí, una fase que també tindrà la seva final (19.20 h).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes