07 de desembre de 2017
07.12.2017
40 Años
40 Años

EN FOTOS | El futbol viu un gran moment a Solsona

El Club Futbol Solsona i el Futbol Base Solsona Arrels es troben en la seva millor etapa amb 21 un equips i 300 jugadors

08.12.2017 | 07:58
EN FOTOS | El futbol viu un gran moment a Solsona

Fa quatre temporades el Club de Futbol Solsona i l´Arrels van decidir unir esforços i fusionar el futbol base com a única entitat amb l'objectiu de créixer en quantitat i també en qualitat. Els equips sèniors es mantenen com a CF Solsona. «Volíem que el nostre futbol fes un pas endavant i necessitàvem una estructura més gran», explica l'actual president del CF Solsona, Joan Solé.

Segons Solé, l'actual temporada serà l'última amb ell com a president del club. «Vaig començar de president quan es van fusionar els dos clubs, i des de llavors la valoració només pot ser positiva. Futbolísticament hem guanyat moltíssim», destaca Solé. L'entitat solsonina té, a hores d'ara, el màxim d'equips de la seva història. I és que en tan sols quatre anys el futbol solsoní ha passat de tenir vuit equips als vint-i-un actuals. «El projecte s'ha consolidat. Tenim 300 jugadors i jugadores, mai havíem arribat a aquestes xifres. Hem crescut en tots els sentits, especialment en infraestructura, i això ens ajuda a tots a millorar», diu el president Solé.

A més, els solsonins també han augmentat les seves categories i han aconseguit formar equips molt competitius en cadascuna d´elles. Els tècnics del club consideren que la clau de l'èxit en el model esportiu i el seu creixement és l'aposta per una mateixa línia formativa, basada en el respecte, la diversió i la competitivitat dels jugadors sobre el terreny de joc. «Busquem que ells es diverteixin. Els nostres jugadors són el més important, són la nostra prioritat i volem que estiguin ben atesos. Per això els volem dotar dels millors entrenadors i els millors recursos que tenim», diu Solé.

Confiança en el futbol femení


Els solsonins són una entitat pionera en el futbol femení català. Des de fa moltes temporades, el club ha apostat per projectes esportius de futbol femení i els resultats són d´allò més bons. En l´actualitat són 50 les jugadores que integren una entitat que porta la promoció del futbol femení com a bandera.

Pel que fa al futbol masculí, el primer equip del club fa diverses temporades que ocupa les posicions capdavanteres a la Segona Catalana. L´any passat va finalitzar en quarta posició i enguany, tot i un fluix inici, ja és cinquè després de protagonitzar uns bons darrers enfrontaments.
D´altra banda, Solé reconeix la dificultat de trobar entrenadors a la comarca, encara que afirma que són una «entitat amb sort perquè no tenim molts entrenadors, però els que tenim són molt bons, i això és d´agrair».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes