El calendari de competició de l'Igualada Hoquei Club no s'atura i aquest dissabte juga l'anada dels vuitens de final de la Copa CERS rebent la visita del Lleida Llista Blava a les Comes, a partir de dos quarts de nou del vespre.

L'entrenador dels igualadins, Ferran López, ha definit l'eliminatòria com a «duríssima i apassionant». El tècnic de Sant Sadurní considera que «hem de vibrar tots, afició i jugadors. Ens esforçarem al màxim per fer un bon partit». En competició europea, el Lleida Llista Blava arriba després de superar sense dificultats el Walsum alemany per 12 a 5. Per la seva banda, l'Igualada HC va superar el Sarzana per 9 a 3, tot i que al partit de tornada els italians van empatar l'eliminatòria. De fet, Igualada HC i Lleida Llista Blava ja s'han enfrontat aquesta temporada en competició de lliga. Va ser a la 3a jornada, al pavelló Onze de Setembre lleidatà, i el partit va acabar amb un empat (2-2).

És el segon partit que juguen els arlequinats aquesta setmana. Dimecres van perdre al Palau Blaugrana per 2-0 contra el Barça en un duel de lliga.