El Celta, l'equip que va empatar al Camp Nou dissabte passat, serà el complicat rival del Barça en els vuitens de final de la Copa del Rei. Els blaugrana, com a mínim, tenen l'avantatge de disputar la tornada a casa. L'anada serà la primera setmana de l'any, en un partit en què habitualment no hi ha mai els jugadors sud-americans, que han passat el Cap d'Any als seus respectius països.

El responsable de Relacions Institucionals del Barça, Guillermo Amor, va indicar que el Celta és «un bon rival, dels forts. Existia la possibilitat que ens toqués i ha passat. Anem primer a Vigo, però no saps mai si és millor jugar primer a casa o a fora». Per la seva banda, el tècnic dels gallecs, Juan Carlos Unzué, va admetre que «difícilment ens podia tocar un rival de més entitat, però sent positiu crec que ells tampoc no estan contents amb l'aparellament. És una eliminatòria oberta en què tots posarem molta il·lusió». L'any passat, el Celta ja va eliminar el Reial Madrid de la Copa i va evitar així el triplet blanc.

Difícil per a Lleida i Espanyol

Pel que fa als altres dos equips catalans que queden en la competició, no ho tindran fàcil. El Lleida Esportiu, un dels dos de Segona B que queden, juntament amb el Formentera, jugarà amb l'Atlètic de Madrid, amb la qual cosa podrà fer una bona taquilla al Camp d'Esports. El coordinador general de l'equip, Juanjo Silva, va qualificar l'eliminatòria d'«il·lusionadora» i es va mostrar esperançat de «continuar donant la sorpresa». Per la seva banda, l'Espanyol tampoc no ho tindrà fàcil contra el Llevant perquè la tornada serà a l'estadi Ciutat de València. El capità blanc-i-blau, Víctor Sánchez, va apuntar que contra el Llevant «es pot competir, però seran dos partits molt durs».

De la resta d'aparellaments destaca el del Reial Madrid, al qual va tocar un dels de Segona Divisió, el Numància.