El Reial Madrid rep aquesta tarda el Sevilla al Santiago Bernabéu amb l'obligació de guanyar per evitar que pugui augmentar la diferència de vuit punts de dèficit respecte del Barça, però ho farà amb la defensa en quadre. A les baixes de Sergio Ramos, Carvajal i Casimiro, sancionats, cal afegir els lesionats Varane i Vallejo, tot i que aquest darrer podria forçar per jugar d'inici tot i la sobrecàrrega muscular que té. La solució d'urgència seria situar a l'eix de la defensa Marcos Llorente.

Davant tindrà un Sevilla il·lusionat, un cop tancada la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions, que ha de superar la seva irregularitat en el quart partit amb Ernesto Marcucci a la banqueta en el lloc d'Eduardo Berizzo. S'esperen pocs canvis en l'equip inicial, tot i que David Soria podria tornar a la porteria, Franco Vázquez a la mitja punta i Nolito i Muriel davant, en detriment d'homes habituals com Correa i Ben Yedder. El Sevilla és cinquè, però empatat a punts amb el Reial Madrid, i avui vol puntuar per mantenir el pols amb el seu rival.

Ahir, a més, Zinedine Zidane va deixar anar en roda de premsa que Gareth Bale podria viatjar al mundial de clubs, la setmana vinent a la Unió dels Emirats Àrabs, però és complicat que jugui el primer partit, contra l'Urawa Red Diamonds o l'Al Jazira. També es va queixar de la sanció de dos partits de la UEFA a Carvajal per provocar la tercera targeta groga en el partit contra l'Apoel.

També avui, el segon classificat, el València, rebrà el Celta amb la voluntat de recuperar-se de la derrota a Getafe de la setmana passada. Les baixes de Garay i Murillo a l'eix de la defensa són les principals preocupacions del tècnic, Marcelino García.

Un altre triomf de l'Alabès

En el primer partit de Primera Divisió de la jornada, disputat ahir, l'Alabès va sumar la segona victòria en cinc dies, tantes com en tretze jornades anteriors, en superar Las Palmas per 2-0. Els gols d'Ibai Gómez i de Munir van donar el triomf als vitorians.