L'ICL Manresa ha enllaçat la segona derrota seguida, la quarta de la temporada, en caure a la pista de l'Oviedo per 81-76 en un partit amb dues parts molt diferenciades i amb dos botxins amb passat al Nou Congost: Belemene ha anotat 19 punts i Arteaga ha sumat 10 punts i 8 rebots.

El conjunt manresà ha premut l'accelerador després d'un primer quart igualat i ha marxat al descans per davant (32-37). Però a la represa s'ha ensorrat i no ha pogut remuntar en una jornada en què també han punxat el líder Breogán, amb l'Araberri (97-91), i el Prat, amb el Melilla (70-73).

Els 22 punts i 7 rebots de Jordi Trias han servit de poc davant un Oviedo més entonat. A més, el pivot gironí ha errat quatre tirs lliures seguits en el tram final del partit, quan l'ICL buscava la remuntada.

Geks, amb 9 punts en el primer quart, ha estat l'artífex del bon inici asturà (22-20). Però Lluís Costa i Álvaro han agafat les regnes per capgirar el marcador amb un espectacular parcial 0-11 que posava lICL per davant poc abans del descans (28-33).

Un avantatge que s'ha esfumat a la represa: l'Oviedo s'ha arribat a escapar dues vegades per sis punts (49-43 i 56-50) malgrat els 11 punts de Trias en aquest període. I la mala dinàmica ha seguit a l'inici del darrer quart: els manresans han trigat més de cinc minuts en anotar, un temps en què l'ICL ha encaixat un parcial de 8-0. Un triple de Geks, el botxí a l'inici, situava el 67-57 en el marcador. Un desavantatge que ja no s'ha pogut remuntar.