Quan l'ICL Manresa jugui el partit d'aquesta tarda a Oviedo ja sabrà què hauran fet dos dels seus rivals directes a la classificació, el Prat i el Melilla, que s'enfronten al pavelló Joan Busquets (12 h). Un duel que, per al conjunt de la ciutat autònoma, és vital per mantenir les opcions de jugar la Copa Princesa al final de la primera volta. Un premi per al primer i el segon classificats aleshores.

«Veient com està la classificació, no podem fallar si volem jugar la Copa. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat l'equip i tenim cinc partits per endavant per intentar aconseguir-lo», declarava el base del Melilla Dani Rodríguez. «El primer partit ja de per si és complicat, perquè el Prat està demostrant que, a més de guanyar partits, juguen molt bé. Però la dinàmica de l'equip és bona, com s'ha pogut veure en l'últim partit. Tenim moltes ganes de guanyar».

Per la seva banda, el líder Breogán tornarà a jugar lluny de Lugo: després de l'ensopegada de la setmana passada a Osca, l'equip de Natxo Lezkano visita l'Araberri (18h), que aquesta temporada és molt competitiu a la seva pista. El conjunt basc només ha perdut a casa amb l'ICL Manresa, per un sol punt (70-71), i amb el Palma, per tres (85-88). Però en les últimes cinc jornades ha perdut força i només ha guanyat un partit.

El Sammic s'imposa al Palma

En el primer partit de la jornada 13 de competició, el Sammic Hosteleria es va imposar per 70-62 a l'Iberostar Palma i va sumar la seva cinquena victòria. Els bascos van dominar des del principi i al descans ja guanyaven 34-26. El pivot Víctor Serrano, amb 23 punts i set rebots, va ser el més destacat dels locals.