El Club Esportiu Mossos d'Esquadra (CEME), amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena, organitza aquest matí la novena duatló de muntanya d'Òdena de distància i esprint, que a la vegada és el campionat de Catalunya de l'especialitat destinat a policies i bombers (sisena edició), i també per a grups d'edats.

Els organitzadors tenen el màxim d'inscripcions previstes, 250 esportistes, que hauran de cobrir 5,4 km corrent, 22 km en bicicleta de muntanya i 2,7 km més també a peu, dins dels termes municipals d'Òdena i Castellfollit del Boix. La sortida es serà a 2/4 d'11 del matí a la plaça de la Font d'Òdena i a la 1 del migdia es farà l'entrega de premis als tres primers classificats en el mateix indret. Les categories establertes són l'absoluta individual, absoluta per equips, júniors, grups d'edats, policies i bombers absoluts, i master 40 -en tots els casos, masculí i femení. La prova es regeix per la normativa de la Federació Catalana de Triatló.

Dels diners recaptats per les inscripcions dels particiants, els dels organitzadors del Club Esportiu CEME aniran destinats a la lluita contra la fibrosis quística.