Aleix Duran va repetir el discurs que s'ha sentit ja alguns cops aquesta temporada. Que a l'equip li continua faltant experiència en certes situacions i que alguns jugadors encara no saben en quina lliga actuen. A més, va anunciar que el base lituà Gintvainis podria ser baixa de llarga durada i que el club, fins i tot, es planteja un fitxatge.

Sobre el primer tema, Duran va explicar que «alguns jugadors no han entès el partit, en un pavelló en què es viu un ambient intens com aquest, però sempre des del punt de vista positiu. Alguns no ho han entès, tot i que al segon quart hem recuperat la intensitat defensiva i hem marxat amb cinc punts de diferència, com podien haver estat més».

Aleshores, però, «hem tornat a sortir equivocats al tercer quart i la seva energia en aquest període ha estat cabdal per explicar que ells es posessin per davant. Al final, els jugadors han mostrat personalitat, però ja havíem fet coses malament, com la setmana passada». Duran va tornar argumentar que «són coses que ja sabíem que tenia aquest equip i que hem de seguir millorant». Al mateix temps, va negar que hi hagués Trias-sistema, ja que «en alguns moments han estat altres jugadors els que han anotat».

Respecte a Gintvainis, «podria ser que la seva lesió [al turmell] sigui més greu. Es va fer unes proves i sembla que va forçar més del compte per jugar massa aviat. Ara ha demanat una segona opinió a un metge del seu país i hem d'esperar». Sobre possibles fitxatges, «ho hem estat mirant, però és complicat trobar algú que ens agradi en aquest moment».

Per la seva banda, el tècnic de l'Oviedo, Carles Marco, va admetre emocionat que «haver guanyat el Manresa, que és un equipàs, és especial per a mi, ja que allà hi vaig jugar i entrenar quatre anys. Em van donar una bona oportunitat i és com una segona casa per a mi». Sobre el partit, es va congratular d'haver superat lesions de jugadors absents.