Una safata de l'exmanresà Rodrigo San Miguel en l'últim segon de la pròrroga va castigar un irregular Barça Lassa al Palau Blaugrana (91-93), on un sòlid Iberostar Tenerife va donar la campanada per segon any consecutiu en un partit molt igualat. Sense Heurtel i amb Navarro liderant l'equip amb 22 punts, el Barça va ser incapaç de sumar la victòria davant el conjunt canari, que va tenir Ponitka com a millor jugador (28 punts i 10 rebots).

Aquesta derrota deixa el Barça amb un balanç de 8-3, a dos partits del Reial Madrid (10-1), que va patir molt per derrotar l'UCAM Múrcia d'Ibon Navarro (87-85). Trey Thompkins va convertir-se en el salvador dels madridistes: va anotar el triple que forçava la pròr-roga sobre la botzina i va encistellar de nou des de més enllà de 6,75 per segellar el triomf blanc.

Un altre dels equips que segueix l'estela del Madrid, el València (8-3), va caure en la seva visita a l'Estudiantes (73-71). Els valencians, minvats per les baixes, van anar de més a menys i no van aprofitar el gran partit del pivot alemany Tibor Pleiss, autor de 21 punts i 12 rebots.

I empatat amb el València i el Barça, amb un balanç de 8-3, també hi és el Fuenlabrada, que va signar una gran remuntada davant el Divina Seguros Joventut (83-78). Els badalonins van arribar a tenir 17 punts de marge a l'inici de la segona part però es van ensorrar en el tram final.

El Gran Canària, per la seva banda, va superar el San Pablo Burgos (87-80) amb un gran partit de l'exmanresà Marcus Eriksson, que va liderar el seu equip amb 17 punts. Un triomf que deixa els canaris amb un balanç de 7-4, el mateix que l'Obradoiro, que va ensopegar amb el Betis (83-77). Un triomf que va permetre als sevillans estrenar-se després d'onze jornades de lliga (1-10). I just per darrere de l'Obradoiro hi ha l'Unicaja, que va aconseguir un còmode triomf a la pista del Tecnyconta Saragossa (77-102).