11 de desembre de 2017
11.12.2017
40 Años
40 Años
FUTBOL

Sant Joan estrena la Penya Madridista Vilatorrada

De moment, l´activitat principal de la penya serà el visionat dels partits del Madrid al local

11.12.2017 | 14:31
Local de la Penya Madridista Vilatorrada

Penya Madridista Vilatorrada. Així és com s´anomena la recentment creada associació que acul els aficionats blancs d´aquesta població bagenca i els seus voltants. «Només ens falta el reconeixement oficial per part del Reial Madrid, però això és un pas burocràtic que quedarà resolt properament. Pel demés, la Penya Madridista Vilatorrada ja exerceix com a associació degudament regulada per la Generalitat » afirma Joan Parejo, vicepresident de l´entitat.

De moment, l´activitat principal de la Penya Madridista Vilatorrada serà el visionat dels partits del Madrid al local i «més endavant ens agradaria organitzar viatges per anar a veure el nostre equips, en combinació amb altres penyes del voltant. De cara al Madrid-Barça volem fer alguna cosa amb la gent de la Penya Barcelonista Antoni Camps amb la qual hi tenim bona sintonia».

El president de la Penya Madridista Vilatorrada és Òscar Cardona i compta amb un grup de vuit persones a la junta. L´associació ja té un centenar d´associats. Qui vulgui fer-se soci pot trucar al telefon 627 42 09 90 (Joan).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes