L'empresa osonenca Carrosseries Tolosa i l'empresa manresana d'enginyeria industrial, Oliva Torras, seran els patrocinadors d'aquesta temporada de l'equip AMPANS - UE Balconada. Carrosseries Tolosa es va estrenar com a espònsor de l'equip la temporada passada i Oliva Torras s'hi suma amb l'objectiu de poder bastir dos equips que competiran en categories diferents de la lliga ACELL, de la Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Tolosa i Oliva Torras patrocinen l'equipació esportiva i bequen els jugadors en situació de vulnerabilitat per fer front a la quota del club. A més, també cobreixen els desplaçaments i els actes de celebració com ara el sopar de final de temporada de tot l'equip.

11 anys de l'equip AMPANS-UE Balconada

L'equip de futbol AMPANS-UE Balconada va engegar ara fa 11 anys arran d'un projecte d'integració social a través de l'esport. La UE Balconada els va convidar a formar part del club, pel fort arrelament de la llar d'AMPANS al barri. L'equip de "La Balco", com és conegut popularment, compta amb jugadors de diverses llars-residència i famílies d'AMPANS que entrenen cada dilluns amb el suport d'un entrenador, el Manel Ortiz, i un voluntari que li dóna suport, el Marià Garcia, i competeixen a la Lliga ACELL.