12 de desembre de 2017
12.12.2017
40 Años
40 Años
DUATLÓ DE MUNTANYA

Òdena va coronar els campions catalans de duatló de muntanya per grups d'edat

Jordi Montraveta i Laura Gómez van ser els vencedors absoluts d´una prova amb rècord de participació

12.12.2017 | 12:19
Sortida de la novena edició de la Duatló de Muntanya d´Òdena

Amb rècord d´inscripció (250 participants, el màxim previst), el Club Esportiu Mossos d´Esquadra (CEME) va organitzar la novena edició de la Duatló de Muntanya d´Òdena, que forma part del circuit català i a la vegada, enguany, era campionat de Catalunya per edats, i per quart any consecutiu, campionat català de policies i bombers, amb una classificació paral·lela a la competició oberta a tothom. Una part de la recaptació per les inscripcions serà per a l´Associació Catalana de Fibrosis Quística amb la intenció d´ajudar a combatre aquesta malaltia.
Amb una climatologia ideal (amb menys fred que els dies anteriors), els participants van fer front a un primer sector de cursa a peu amb dues voltes a un circuit de 2,6 km per les zones més típiques d´Òdena, com és la seva guixera, la torre i el poble enrunat i algun tram urbà). Seguidament, el traçat amb bicicleta de muntanya amb uns 20 km, amb dues voltes a un traçat per corriols que puja fins al carismàtic Puig d´Aguilera per retornar a Òdena per un ràpid descens. I la prova finalitzava amb la repetició del primer tram corrent (2,6 km).
La principal diferencia amb qualsevol altre duatló del circuit català, és que a Òdena, el primer tram de cursa a peu es realitza en dues voltes , igual que en el tram de bici i això fa que el duatleta rebés el suport del nombrós públic que es va donar cita a Òdena creant un gran ambient festiu.
Pel que fa a resultats, la cursa va ser molt disputada i Jordi Montraveta del Fastriatlón es va endur la victòria en un frenètic final amb Francesc Freixer (GE Esteve); va completar el podi, Aleix Serra (CE Pedala.cat Balaguer). Pel que fa a les fèmines, Laura Gómez (Ferrer Hotels m3t) es va imposar a la local Noemí Moreno (CAI Igualada) i a Laura Terradas (CT Granollers). Pel que fa al català de policies i bombers, els vencedors foren, respectivament, Anibal Fidalgo i Adriana Tarré. Per grups d´edas, els respectius guanyadors van ser: 17-19 anys: Anna Carrión i Oriol Martínez; 20-24 anys, Laura Gómez i Jordi Montraveta; 25-29 anys: Laura Terradas i Pau Botella; 30-34 anys: Aina Picas i Xavier Madrina; 35-39 anys: Núria Ferrer i Roberto Fidalgo; 40-44 anys: Noemí Moreno i Francesc Freixer; 45-49 anys: Anabel Gracia i Sergi Rodríguez; 50-54 anys: Mònica Minguet i Santi Barrera; 55-59 anys: Miquel Genolla; 60-64 anys: Miquel Àngel Martín; 70-74 anys: Antonio Soria.
Els organitzadors del CEME van comptar amb la col·laboració de l´Ajuntament d´Òdena, Caldos Aneto, Coca-Cola, McDonal´s Igualada, Nutrisport, Club Atlètic Igualada, PC Roberto Lozano, GasXsatanas, Caprabo, Regordosa Fisioteràpia, Biobike Salut; Moto Club Igualada, SEM, R. Cover Sport, SAILFISH, Pallarés Factory Bike Coffe i Òdena Village.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes