Penya Madridista Vilatorrada. Així és com s'anomena la recentment creada associació que acull els aficionats blancs d'aquesta població bagenca i voltants. «Només ens falta el reconeixement oficial per part del Reial Madrid, però això és un pas burocràtic que quedarà resolt properament. Per la resta, la Penya Madridista Vilatorrada ja exerceix com a associació degudament regulada per la Generalitat » afirma Joan Parejo, vicepresident de l'entitat.

«Feia temps que es comentava per Sant Joan que es volia crear una penya madridista però ningú no acabava de fer el pas. Ja al mes de juny un grup d'amics i gent d'entitats esportives de Sant Joan vam començar a donar forma a la nova penya. Ens vam informar del que feia falta per formalitzar-la i ja ha estat inaugurada oficialment i tot», diu Parejo, que afegeix que «la gent de Sant Joan està molt engrescada. S'ha posat en contacte amb nosaltres l'Associació de Penyes Madridistes de Catalunya, que també ens ha donat tot el seu suport».

La Penya Madridista Vilatorrada té la seu a l'avinguda Montserrat, 33 (on hi havia fins fa poc la botiga Esports Antuan). Joan Parejo ha comentat que «han estat unes setmanes de treball perquè l'adaptació del local l'hem fet nosaltres mateixos, cadascú amb els seus coneixements de paleta, electricista, etc».

De moment, l'activitat principal de la Penya Madridista Vilatorrada serà el visionat dels partits del Madrid al local i «més endavant ens agradaria organitzar viatges per anar a veure el nostre equips, en combinació amb altres penyes del voltant. De cara al Madrid-Barça volem fer alguna cosa amb la gent de la Penya Barcelonista Antoni Camps, amb la qual tenim bona sintonia».

El president de la Penya Madridista Vilatorrada és Òscar Cardona i té un grup de vuit persones a la junta. L'associació ja té un centenar d'associats. Qui vulgui fer-se'n soci pot trucar al telèfon 627 42 09 90 (Joan).