Atletes de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles van prendre part en el Cros de Gavàs. Del CAM va destacar el tercer lloc júnior de Toni Baños.

Del CAI, Carla Bisbal va ser la vencedora infantil; Ayoub Ait Addi va ser quart juvenil, seguit de Sergi Santamaria, mentre que Gerard Farré va ser vintè. Marina Súria va ocupar el quart lloc júnior i Carla Alemany va ser vuitena. Marta Llagostera també va ser quarta en la categoria promesa. En cadets, Jan Bisbal va ser setè i entre les noies, Júlia Solé, onzena i Marcel·la Solé, vint-i-dosena.

Sergi Vergés s'imposa a Tona

A la Cursa Popular de Tona, en un recorregut urbà de 6 km, l'atleta de l'Avinent CA Manresa Sergi Vergés va ser el vencedor absolut amb un temps de 19' 20''; el veterà Javier Martínez, també del club manresà, va ser el vencedor de la seva categoria d'edat amb 21'10''; Òscar Shigüe (Avinent CA Manresa) va acabar la prova amb un registre de 22'30''.