El Barça continua sense reaccionar a l'Eurolliga, on cada cop és més lluny dels play-off i ahir va caure davant un Madrid plagat de baixes i que durant alguns moments va passar per sobre dels blaugrana. Els blancs, que havien perdut sis dels últims set partits europeus, van revifar davant un Barça sense opcions.

Els homes de Sito Alonso no van aprofitar el fet que Luka Doncic, la gran estrella madridista, va començar a la banqueta. Sense ell, Campazzo va agafar les regnes i va anotar els vuit primers punts del seu equip (8-4). Però el Barça va reaccionar fins a empatar el partit al final del primer quart.

Una igualtat que va costar de mantenir al segon període, amb el Madrid més fi en l'anotació. El Barça tenia problemes per mantenir-se viu, però ho va aconseguir en el tram final amb tirs lliures.

Un guió que va canviar a la represa: els blancs van prémer l'accelerador només sortir del vestidor i van obrir una escletxa superior als deu punts. El Barça era incapaç de donar rèplica, sobretot perquè els triples no entraven: va acabar amb un fluix 4 de 20 des de més enllà de 6,75.

En canvi, al Madrid li entrava tot. Doncic tancava el tercer quart amb un triple des de més de 20 metres (68-52). Un cop gairebé definitiu per a un Barça que, amb Pierre Oriola (11 punts i 4 rebots), protagonitzava una tímida reacció (80-71). Però el seu acostament no va arribar a inquietar el Madrid.

El Zalgiris tomba el Fenerbahçe

També ahir, el Zalgiris de Sarunas Jasikevicius va guanyar a la pista del campió Fenerbahçe (89-90). A més, el Brose superava el colíder Olympiacos (67-65) i l'Unicaja der-rotava el Khimki de Georgios Bartzokas (93-84).