El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, pensa que el defensa colombià del Palmeiras Yerry Mina i el centrecampista del Liverpool Philippe Coutinho serien «dos grans fitxatges» per al mercat d'hivern.

Iniesta va declarar que «serien dos reforços importants» i que «compleixen el perfil que necessita el Barça: «Jugadors de nivell, que tinguin la capacitat de seguir creixent dins d'un gran entorn com aquest i estiguin preparats per aguantar la pressió d'un club on no hi ha respir».

Si arriba Mina, seria per rellevar un Mascherano que deixaria el Barça després de vuit anys i mig. Iniesta ha parlat amb l'argentí i, tot i que «m'agradaria que Javi es quedés, perquè a més d'un gran jugador és una persona molt important dins del grup», també va admetre que hi ha la possibilitat que marxi i que «en el dia d'avui no hi ha res oficial. Si això passa, ho valorarem».

També va qualificar d'hipòtesi un possible fitxatge de Neymar pel Reial Madrid. «No és una cosa que m'importi gaire, encara que potser em molestaria perquè és un jugador únic i determinant que, en aquest cas, reforçaria el nostre màxim rival».

Respecte a l'entrega de la Pilota d'Or a Cristiano, no la troba injusta, tot i que el manxec va dir que ell mai no es definiria com el millor jugador de la història.