El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va qualificar l'any 2017 d'«intens», amb «episodis complexos i difícils», que, segons va dir, la junta directiva de l'entitat va intentar afrontar «amb tranquil·litat» per solucionar-los. En el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació, el màxim mandatari del club blaugrana va repassar ahir les qüestions que el Barça ha hagut d'afrontar els últims mesos, com l'adéu de Neymar i la situació política a Catalunya.

«Ha estat un any intens. Davant d'aquestes dificultats que ens hem trobat, la junta ha actuat amb tranquil·litat. Des de l'adéu de Luis Enrique, el fitxatge de Valverde, i les renovacions de jugadors com Iniesta i Messi, passant per la sortida de Neymar i el procés que viu Catalunya, que ens afecta a tots», va dir Bartomeu en el seu discurs.

Els millors desitjos

En aquest sentit, Bartomeu va remarcar que han estat «episodis complexos i difícils» que la junta directiva ha intentat afrontar «de la millor manera possible» pensant, va dir, en el millor per al club i els seus socis. Finalment, Bartomeu va desitjar bon Nadal als periodistes que van assistir al dinar i va confiar que l'any que ve sigui «igual o millor» que el 2017.