Com sol ser habitual en aquestes dates, la Federació Espanyola d'Atletisme ha publicat la classificació per clubs corresponent a l'any 2017, després que la temporada finalitzés de manera oficial el dia 31 d'octubre. En aquest rànquing, el Club Atlètic Manresa es troba en setena posició, amb un total de 452 punts, el millor resultat de la seva història.

Aquests punts s'obtenen dels resultats aconseguits en els diferents Campionats d'Espanya. Té una gran importància en aquest resultat els 153 punts aportats per l'equip veterà femení, el millor de l'estat actualment i des de ja fa unes quantes temporades.

En la classificació, la primera posició torna a ser per al Playas de Castelló, amb un total de 1973,50 punts, davant del FC Barcelona, que ha estat segon, amb 923, i de l'Agrupación Deportiva Marathon de Madrid, tercer classificat, amb 923. Abans que l'Avinent es classifiquen també el València Esports (661), el Cueva de Nerja (484) i el Grupoempleo de Pamplona (464).

Bon resultat del CA Igualada

En total hi ha 524 clubs inclosos en aquesta llista, entre els quals n'hi ha dos més de la Catalunya Central. El Club Atlètic Igualada ocupa una destacable 31a posició, amb un total de 205,5 punts. L'altra entitat és el Club Atlètic Martorell, que en tota la temporada ha sumat cinc punts i es troba situat en el lloc 453.