L'Eternam Manresa, líder indiscutible de Segona Divisió B, juga demà, a partir de les 18.15 hores, contra el Barceloneta Futsal el darrer partit de la primera volta de la lliga. Els blanc-i-vermells ho tenen tot a favor per acabar invictes la primera volta, ja que actuen davant de la seva afició i davant d'un conjunt que ocupa una posició a la zona mitjana de la classificació, en concret la novena, amb 19 punts, vuit per damunt de la zona de descens.

Els manresans afrontaran el partit amb una única baixa, la de Paul Albacete, ja que té una lesió que l'obligarà a estar aturat dos mesos. En realitat seran cinc o sis partits, ja que la competició s'aturarà la setmana que ve, després del duel de dissabte, i no es reprendrà fins al 20 de gener.

Els barcelonins han fet tres incorporacions enguany, la de Baldo (Natació Sabadell), el porter Roger (Màgic Sants) i Miquel, que ja havia estat en una etapa anterior al club mariner.

Conveni amb l'Ajuntament

D'altra banda, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Manresa Futbol Sala, Javier Franco, van signar ahir un conveni de col·laboració a través del qual l'Ajuntament de Manresa atorga una subvenció d'11.800 euros per a la formació dels equips base del club manresà i per a la participació en les competicions de la federació catalana.