El pilot manresà de skeleton Ander Mirambell no va poder passar de la 23a posició (dotzena del Campionat d'Europa, que se celebrava de manera simultània) en la cinquena prova de la Copa del Món de l'especialitat, que va tenir lloc ahir al traçat d'Igls, a Àustria. De tota manera, Mirambell va quedar davant de gairebé tots els competidors amb els quals lluita per un lloc als Jocs Olímpics de Pyeongchang, excepte el xinès Wengqiang Chen, que va ser 21è.

El pilot bagenc va fer una bona sortida, però ja afrontava la cursa amb cautela per culpa d'un traçat curt i d'unes condicions meteorològiques desfavorables. Ho va pagar al darrer parcial i no es va classificar per a la segona baixada per segon cop enguany, ja que també li havia passat a Lake Placid.

Tot i aquest resultat, Mirambell va explicar que «marxo d'Igls amb un gust agredolç, ja que quedem fora del Top-20, però amb una lectura positiva perquè pel que fa al rànquing hem endossat punts a tots els rivals, excepte al xinès. Hem fet un pas de gegant de cara a la classificació per als Jocs.

Ara, la Copa del Món fa una aturada per Nadal i reprendrà la competició a la cursa d'Altenberg, el 5 de gener.