El Cafés Candelas Breogán va recuperar el liderat en solitari de la lliga LEB Or després d'apallissar sense pietat un Clavijo que s'enfonsa en la penúltima posició i que ahir només va poder plantar cara, i de lluny, en el primer quart. Els gallecs, d'aquesta manera, retroben el camí de la victòria després d'haver perdut en els dos dar-rers enfrontaments, a Osca i a Vitòria, i demostren que han recuperat el bon nivell de joc que els havia mantingut invictes.

Els gallecs ja tenen tota la plantilla a la seva disposició i això es va notar en les rotacions. En el primer quart, el conjunt de Logronyo va mantenir una diferència estable en els cinc primers minuts, però ja va marxar al primer descans amb onze punts de desavantatge (26-15) i va anar perdent la resta de períodes per una diferència de deu punts o més. Dins del bon nivell del conjunt de Lugo va destacar el suec Johan Löfberg, autor de 21 punts. Per als visitants, 13 punts de Yates i poc més.

Gran partit a Palma

En l'altre partit del dia, el Leyma Corunya va sumar la quarta victòria seguida i demostra que, ara per ara, és un dels equips en millor forma. Li va costar desfer-se d'un Iberostar Palma que va anar fent la goma. Perdia per deu punts (48-58) al descans, després va empatar el partit (68-68) al tercer quart i va acabar cedint a la capacitat anotadora corunyesa. El triumvirat format per Cooney i Olmos (19 punts cadascun) i Chuku (18) va impulsar de manera determinant el seu equip, que va tenir la resposta, ahir estèril, amb els 21 punts que van anotar tant Huertas com Biviá.