El Montakit Fuenlabrada continua mantenint una gran ratxa en aquest principi de temporada. Ahir li va costar, però va vèncer a la pista d'un San Pablo Burgos molt millorat (69-71), que va tenir l'últim llançament de tres punts per endur-se el partit. Va ser Corey Fisher, a manca de dos segons, però el seu llançament va quedar curt i va permetre als madrilenys momentàniament situar-se segons, amb una victòria més que el Barça Lassa i el València.

Novament, el base croat Marko Popovic va ser el far del seu conjunt, amb 23 punts, en un duel dominat pels locals a l'inici. Guanyaven per 37-26 al descans. Llavors va reaccionar el Fuenlabrada (51-54) al final del tercer quart i es va arribar al final ajustat, en què els 16 punts de Deon Thomas i els 15 de Gailius no van ser suficients.

Derrota de l'Unicaja

Per la seva banda, l'Unicaja va pagar l'esforç d'haver derrotat el Khimki a l'Eurolliga i va caure contra l'Iberostar Tenerife (81-77), tot i que va comprimir el marcador als darrers minuts. Augustine va situar el 79-77 i Suárez va tenir el triple de la victòria a sis segons per al final, però el va fallar i Abromaitis va sentenciar. Augustine, amb 15 punts, va ser el màxim encistellador del partit.