El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista de la Salle Reus, on es va imposar per un resultat final de 48-52, en un partit amb poca anotació. Els artesencs es van saber sobreposar a les tres baixes importants que patien: els bases Roger Portella i Carles Jordà i l'exterior Oriol Sensat.

En el primer quart els jugadors bagencs van estar molt desencertats en el llançament exterior i només van poder anotar sis punts, per onze del seu rival. En el segon període els homes artesencs van trobar l'encert que els faltava i van poder capgirar el marcador per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de diferència (19-24).

En el tercer quart, l'Artés va saber mantenir els reusencs a ratlla i va entrar en els deu darrers minuts amb sis punts de marge en l'electrònic (33-39). En aquests, els bagencs van obtenir una màxima diferència de nou punts, però la Salle Reus no es va rendir i es va situar a un sol punt quan faltaven tres minuts per al final. Els artesencs, però, es van mantenir sòlids i van poder aconseguir una nova victòria, la sisena al grup 1 de Copa Catalunya. El proper partit del Club Bàsquet Artés serà a la complicada pista del Badalonès, un partit aplaçat de la jornada 7 que es disputarà el proper dissabte, 23 de desembre, a partir de dos quarts de vuit de la tarda.