El conjunt entrenat per Joan Flores va imposar-se, després de remuntar a la segona meitat davant del Gironella, en un derbi de necessitats. Ambdós equips van disputar una fluixa primera meitat. Cap equip va ser capaç de generar perill a les àreas contraries i les defenses es van imposar clarament als atacs. Amb el resultat d'empat a zero gols es va arribar al descans.

A la represa la dinàmica va canviar, el partit va animar-se i van arribar als gols. Els homes de Ponti van començar amb un fort ritme, fruit de la intensitat, i al minut 5 de la segona Santmartí va aprofitar una pilota dins de l'àrea per posar el 0-1. L'equip local, però, va reaccionar al moment i en la següent jugada Vilalta va posar l'igualada al marcador, 1-1.

Amb el gol l'Avià va agafar moral i va començar a dominar el joc. Al minut 61 Tubau va aprofitar un gran contraatac per marcar el 2-1 i així posar per davant el conjunt de casa. Els jugadors del Gironella ho van intentar fins al final, però van veure com l'Avià aprofitava un penal a quinze minuts del final per sentenciar els tres punts.