El Club Bàsquet Navàs Viscola va tancar l'any amb una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant l'Sferic de Terrassa, al qual es va imposar per un resultat final de 73-68, en un partit molt disputat i en el qual es va viure un frec a frec constant.

En els primers deu minuts els jugadors visitants van anar per davant en el marcador i van assolir quatre punts de marge al final (16-20). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa i els dos equips s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 35-39 favorable als vallesans.

A la segona meitat els jugadors navassencs van provar de posar-se per davant, però els visitants es van mostrar sòlids i van acabar el tercer quart amb tres punts de renda (50-53). En els darrers deu minuts els locals, recolzats en tot moment pel nombrós públic assistent al pavelló navassenc, van augmentar la intensitat defensiva i es van posar per davant en l'electrònic, agafant una diferència màxima d'onze punts. Tot seguit, l'Sferic va pressionar i va provocar algunes imprecisions dels bagencs, però no els va arribar a posar la por al cos en cap moment. Al final del partit, el Navàs va organitzar una pernilada popular que va tenir molt bona acollida entre els assistents. En la propera jornada, els navassencs visitaran l'Àguiles, el dissabte 13 de gener a les 18.15 hores.